- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Кроки до лідерства

Приємні подробиці 


Максим СИКАЛО

“Зоря Полтавщини”

 

Ринок “Київський”, що розташований у Полтаві на вулиці Зіньківській, 6, відзначив третю річницю заснування. З цієї нагоди торгово-розважальний центр “Київ” спільно з партнерами – концерном “Укрросметал”, благодійним фондом “Благовіст”, торговою маркою “Докучаєвські чорноземи”, – завдяки сприянню Полтавської облдержадміністрації й обласної ради, а також Сумської облдержадміністрації, провів уже традиційний щорічний Петропавлівський ярмарок. У рамках заходу відбулося підписання угоди про торговельно-економічне, науково-технічне та гуманітарно-культурне співробітництво між Полтавською та Сумською облдержадміністраціями та угоди про співробітництво між Полтавською та Сумською обласними радами.

На свято до Полтави завітала делегація із Сумської області на чолі з головою обласної ради Геннадієм Михайленком та заступником голови облдержадміністрації Сергієм Слизьким. Участь в урочистостях взяли голова Полтавської обласної ради Іван Момот, почесний президент концерну “Укрросметал” Григорій Дашутін, міський голова Полтави Олександр Мамай, голова ради засновників ТОВ АПК “Докучаєвські чорноземи” Андрій Сокіл, секретар Сумської міської ради Олексій Мовчан.

Ринок “Київський” хоча і наймолодший серед подібних закладів обласного центру, проте його популярність серед полтавців і мешканців області весь час зростає.

– Зроблені організаторами три роки тому капітальні вкладення сьогодні дають можливість торгувати у належних умовах, а відвідувачам – зручно купувати продукцію, – зазначив голова Полтавської облдержадміністрації Олександр Удовіченко.

На ярмарку представили свою продукцію підприємства з десяти районів області, міст Полтави, Кременчука, Лубен, а також товаровиробники із Сумщини.

 

Print Friendly, PDF & Email [1]