- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Будні й свята

Виконавча влада: регіональний

аспект

Віра ІЛЬКОВА

“Зоря Полтавщини”

Голова обласної державної адміністрації Олександр Удовіченко здійснив робочу поїздку до Кременчуцького регіону. Зокрема у Кременчуці він провів зустріч із міським головою Олегом Бабаєвим та керівниками промислових підприємств міста. Йшлося про розвиток виробничого та соціального комплексів міста. Під час поїздки Олександр Удовіченко відвідав дитячий табір оздоровлення та відпочинку «Супутник» Автозаводського району Кременчука, а також дитячий спортивно-оздоровчий центр «Горизонт» Полтавського гірничо-збагачувального комбінату.

Голова облдержадміністрації взяв участь в урочистостях із нагоди професійного свята – Дня працівників металургійної і гірничодобувної промисловості, які відбулися у Комсомольську. Разом із міським головою Комсомольська Сергієм Супруном Олександр Удовіченко привітав гірничодобувників під час урочистих зборів, які пройшли у великій залі міського Палацу культури та творчості.

– Як відомо, Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат є одним із провідних підприємств України й області, тож його трудові здобутки є запорукою і гарантією подальшого розвитку територіальної громади Полтавщини, – наголосив Олександр Удовіченко. Він побажав мешканцям міста, у багатьох родинах якого професія гірника передається з покоління в покоління, подальших успіхів у трудовій діяльності, сімейного затишку, а також вручив почесні відзнаки.

Print Friendly, PDF & Email [1]