- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Багатогранність “Квадрата Успіху”

Вже за доброю традицією його влаштували на Співочому полі імені Марусі Чурай у Полтаві у День молоді. Й традиційно він проходив під гаслом “Люби своє, українське”.

Дійство зібрало чимало глядачів, які щедро нагороджували виконавців гучними оплесками. Приємним сюрпризом для всіх присутніх на концерті став виступ переможців та лауреатів минулих сезонів “Квадра­та У” – Наталії Камуз, Антона Бакуновича й Андрія Діденка (нині – дует “London Hill”), а також Олесі та Станіслави Май і гурту “Живі барабани”.

За рішенням журі та за результатами глядацького голосування із п’ятнадцяти фіналістів було визначено трьох переможців. Гран­прі конкурсу виборола Ольга Александрова із села Супрунівка Полтавського району, яка отримала право на запис власного кліпу. Друге місце посіла Валерія Кібенко з селища Ромодан Миргородського району. Валерії вручили сертифікат на безкоштовний запис пісні в радіостудії ОДТРК “Лтава”, слова до якої написала заслужений діяч мистецтв України, поетеса Марія Бойко, музику – голова журі, заслужений артист України, композитор і співак Валерій Соколик. Також юній виконавиці вручили грошову премію, необхідну для аранжування її пісні. Третє місце – у Наталії Ющенко з селища Машівка. Її нагородили путівкою в міжнародний дитячий центр “Артек”. Приз глядацьких симпатій, DVD­програвач, дістався улюбленцю публіки, мешканцю селища Велика Багачка Сергію Макаренку.

Організаторами цьогорічного свята молодих талантів стали обласна державна адміністрація, обласна рада, ОДТРК “Лтава”. Партнерами дійства виступили відділ у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, обласна організація Партії регіо­нів, управління культури ОДА.

Серед інформаційних спонсорів гала­концерту – Всеукраїнська громадсько­політична газета “Зоря Полтавщини”.

Print Friendly, PDF & Email [1]