- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Крюківські вагони пройшли російський контроль

Тож на тлі періодичних повідомлень щодо неякісних вантажних вагонів з України інформація про приїзд на підприємство авторитетної комісії цього відомства є досить актуальною.

Як повідомила прес-служба КВБЗ, у полі уваги представників Федеральної бюджетної установи перебували відразу 33 види продукції. У їх числі напіввагон моделі 12–783, цементовоз моделі 19–758, купейний пасажирський вагон моделі 61–779, а також візки для вантажних і пасажирських вагонів, колісні пари, осі, пружини та інші вироби.

Російські фахівці ретельно оцінювали якість вхідного контролю, роботу служб метрологічного забезпечення, вивчали конструкторську і технологічну документацію. А на завершення кожному виду продукції поставили високу оцінку якості. Тож український виробник вагонів вкотре успішно склав черговий іспит, зміцнивши репутацію стабільного підприємства, яке випускає продукцію високої якості. Позитивним був і висновок іншої комісії – органу сертифікації в системі УкрСЕПРО, яка також підтвердила відповідність продукції вантажного і пасажирського вагонобудування вимогам державних стандартів України. Окрім цього, Крюківський вагонобудівний завод отримав сертифікат відповідності Державної системи стандартизації Російської Федерації на нову модель ескалатора – тунельний ескалатор ЕТК-330. Це дає право КВБЗ брати участь в тендерах на поставку таких ескалаторів до Росії.

Print Friendly, PDF & Email [1]