- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Ветеранська “бронза”

 

У першій грі жереб звів нашу команду з минулорічним чемпіоном – ветеранами Житомирської області. Поєдинок був напруженим. Ініціатива почергово переходила від однієї до іншої команди. Першими відзначилися полтавці. Але утримати переможний рахунок не зуміли: у підсумку – 1:2.

Наступного ігрового дня наші земляки провели два поєдинки з командами Запоріжжя й Харкова і в обох перемогли з однаковим рахунком 2:0. Найнапруженішою виявилася гра з черкащанами. Обидві команди вдало комбінували, багато рухалися по полю, створюючи ­гострі моменти біля воріт суперника. Складалося враження, що грають молоді футболісти, а не ветерани. Гра завершилася з нічийним рахунком 1:1.

В останній зустрічі наші земляки перемогли команду Херсонської області – 2:1. За підсумками чемпіонату господарі посіли перше місце, другими були житомиряни, на третій сходинці – збірна Полтавської області.

Організувати поїздку нашої команди на змагання допомогли меценати – ТОВ “Агрофірма “Маяк” Котелевського району і голова фермерського господарства “Людмила” Юрій Сиволап із села Марківка Полтавського району.

Print Friendly, PDF & Email [1]