- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Травневе новосілля

Розділити разом із батьками, дітьми та всіма жителями сільської ради радісні миті святкової події прибули керівники області та району, благодійники, всі, хто переймався долею бірківського дитсадка та надавав посильну допомогу у відновленні його роботи. Як зазначив Бірківський сільський голова Микола Чуб, на проведення ремонтних робіт 300 тисяч гривень було виділено із районного бюджету, 350 тисяч – з місцевого, дирекція ТОВ “Воскобійники” надала близько 200 тисяч гривень, СБК “Бір” – 40 тисяч, ПП “Картопля Полтавщини” – 47 тисяч гривень.
З важливою для села подією присутніх привітав голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко. Він наголосив, що, як показує практика, дієва співпраця влади, громади, бізнесу та орендарів землі здатна зміцнювати соціальну інфраструктуру села. Керівник області наголосив, що серед соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича розвиток освітньої галузі є пріоритетним. На Полтавщині за півтора року відкрито 67 дошкільних закладів, серед яких – і Бірківський.  
Учасників свята також привітали голова Зіньківської РДА Андрій Чуясов, депутати обласної ради Валерій Капленко та Андрій Козерод, інші гості села. Вони зичили дошкільнятам міцного здоров’я та щасливого дитинства, вручили подарунки – пральну машину, холодильник, меблі. Діти порадували присутніх цікавою концертною програмою.
Наталія ШУЛИК
Журналіст
Print Friendly, PDF & Email [1]