- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Розвиток економіки, безпека життєдіяльності

***
Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань будівництва, транспорту та зв’язку, яке за участю першого заступника голови обласної ради Володимира Онищенка провів голова комісії, заступник голови облдержадміністрації Віктор Шадчнєв. Узято до відома інформацію начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Михайла Андрусенка про хід виконання регіональної Програми технічного і фінансового забезпечення, подальшого збереження, вдосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку на період до 2015 року. 
Члени постійної комісії також погодили проекти спільних розпоряджень голови облдержадміністрації та голови обласної ради із затвердження переліків об’єктів будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах, які будуть фінансуватися за рахунок субвенцій з Державного бюджету обласному та місцевим бюджетам області. Підтримано й рекомендовано обласній раді ухвалити проект сесійного рішення “Про внесення змін та доповнень до регіональної Програми заходів з організації рятування людей на водних об’єктах Полтавської області на 2011 – 2015 роки”. 
***
Під головуванням Дмитра Хрістова, за участю заступника голови обласної ради Володимира Марченка відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань забезпечення законності та правопорядку. Із урахуванням думок, висловлених депутатами обласної ради Михайлом Кривошеєм, Владиславом Руденком та Євгенієм Лихожоном, підтримано профільні проекти рішень одинадцятої сесії обласної ради, зокрема “Про інформацію начальника УМВС України в Полтавській області про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності міліції на території Полтавської області за 2011 рік”; “Про внесення змін до Програми профілактики правопорушень на 2011–2015 роки” та “Про внесення змін до Програми безпеки дорожнього руху на 2011–2014 роки”. 
Було висловлено пропозиції стосовно доцільності запровадження комунальної (муніципальної) міліції, впорядкування роботи приватних перевізників, зупинок громадського транспорту, ремонту автодоріг в обласному центрі, відновлення діяльності добровільних народних дружин та кінних патрулів міліції. Опрацьовано питання щодо забезпечення службовими приміщеннями у сільських та селищних радах області дільничних інспекторів міліції. 
Прес-служба обласної ради
Print Friendly, PDF & Email [1]