- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Визначено найсумлінніших платників податків

– Подібні заходи – свідчення того, що в Україні сформовані цивілізовані стосунки між платниками податків і державою в особі податкової служби. Переконаний, що той, хто законно працює, отримує від того певний прибуток і сплачує податки в державну казну, має право працювати у сприятливих податкових умовах.

Цього року журі конкурсу визначило 11 номінантів. Так, дипломи переможців першого туру Всеукраїнського рейтингу “Сумлінний платник податків” отримали: ПАТ “Крюківський вагонобудівний завод”, ПрАТ “Пласт”, ДП “Новосанжарський лісгосп”, ТОВ “Агрофірма “Маяк”, ТОВ “Агропромислова компанія “Докучаєвські чорноземи”, приватне  ремонтно-будівельне підприємство “Кремінь”, ПАТ “Кременчуцький міськмолокозавод”, ТОВ “Фармацентр”, мале підприємство “Контакт”, Новосанжарський санаторій-профілакторій “Антей”, ТОВ “Гутянський елеватор”. Крім того, 26 учасників рейтингу, а також 9 представників ЗМІ регіону були відзначені подяками Державної податкової служби Полтавщини. Усім переможцям вручено призи й подарунки від спонсора конкурсу – редакції газети “Все про бухгалтерський облік”.

Під час урочистостей із нагоди відзначення найбільш сумлінних платників податків у Полтавській області за результатами 2011 року було підписано Угоду про співробітництво та координацію дій між облдержадміністрацією, Державною податковою службою в Полтавській області, Полтавським регіональним відділенням Українського союзу промисловців та підприємців і обласним об’єднанням організацій роботодавців, а також Меморандум податкових відносин між Територіальним відділенням Всеукраїнської громадської організації “Асоціація платників податків України” в Полтавській області й Державною податковою службою у Полтавській області.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]