- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Як живеш, ветеране?

Соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича покликані змінити на краще забезпечення багатьох верств населення, котрі потребують підтримки від держави, у тому числі й ветеранів. Яким чином, кому і на скільки збільшуватимуться пенсії й допомоги, що можуть запропонувати спеціально створені заклади для ветеранів, як живеться їм нині, як ставляться вони до сучасних реалій, які проблеми їх турбують, у яких сферах життя найбільше потрібні їхній досвід і бажання бути у вирі суспільного життя і яким чином допомагають їм державні органи – про це йтиметься на черговому засіданні за “круглим столом” на тему “Як живеш, ветеране?”, що проходитиме в редакції Всеукраїнської громадсько-політичної газети “Зоря Полтавщини” у п’ятницю, 27 квітня ц.р., з 10-ї години.

У його роботі візьмуть участь керівники органів виконавчої влади та  місцевого самоврядування, структур галузі соціального захисту, медицини, Пенсійного фонду, активісти ветеранських організацій, депутати місцевих рад.

Запитання за темою “круглого столу” можна поставити за телефонами: 56-21-80, 56-25-68 або надіславши листа за поштовою та електронною адресами: 36000, м. Полтава, вул. Пушкіна, 115, “Зоря Полтавщини”; e-mail: zoria@poltava.ukrtel.net.

Print Friendly, PDF & Email [1]