- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Люби своє, українське

Особливістю проведення нинішнього “Квадрату У” став акцент саме на сольних виконавцях. Із роками рамки конкурсу розширюються, багатшає жанрова палітра, але незмінним залишається його головний девіз – “Люби своє, українське”.

Генеральний директор ОДТРК “Лтава” Микола Ляпаненко передав щирі привітання конкурсантам від голови облдержадміністрації Олександра Удовіченка і побажав усім вдалих виступів, творчих пошуків і здобутків.

Представницьке вимогливе журі, до складу якого увійшли професійні музиканти, співаки, журналісти, педагоги, письменники, визначило 15 фіналістів, які візьмуть участь у гала-концерті, присвяченому Дню молоді.

Конкурс орієнтований на розвиток полтавської україномовної естрадної сцени, і серед фіналістів були аматори, котрі реалізували в піснях етнічні образи. Водночас лунали музично-вокальні композиції, що вже стали хітами після того, як їх виконали шоу-зірки. Шостий сезон конкурсу “Квадрат У” вийшов на фінішну пряму. В суперфіналі конкурсанти змагатимуться за право на зйомки кліпу до однієї з пісень професійною групою кліпмейкерів.

“Квадрат У” – це територія творчості, креативу, молодіжного неспокою, поєднаного зі зрілими відкриттями. Цьогорічний конкурс ще раз довів цю істину, підтверджену часом.

Print Friendly, PDF & Email [1]