- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Як здоров’я, “служба здоров’я”?

В округах будуть сконцентровані спеціалізовані медичні установи. Чи не призведе подібне “переформатування” до того, що більшість районних поліклінік та інших медичних закладів буде закрито, а у сільській місцевості медична допомога стане практично недоступною?

Громадськість припускає, що медична реформа в Україні спрямована не на поліпшення якості медичного обслуговування, а на скорочення медичних установ і, зрештою, на впровадження платної медицини.  Адже якихось концептуальних змін, які могли б істотно поліпшити медичне обслуговування громадян, поки що не відбувається. Чи справді це так?

Ці та інші актуальні питання реформування медичної галузі обговорюватимуться у ході роботи “круглого столу” на тему “Як здоров’я, “служба здоров’я”?”, який проходитиме в редакції Всеукраїнської громадсько-політичної газети “Зоря Полтавщини” у п’ятницю,

6 квітня, з 10-ї години. У його роботі візьмуть участь керівники лікувальних та навчальних медичних закладів, депутати обласної ради, представники влади, громадських організацій. Обговорюватимуться проведення медичної реформи та перші результати її впровадження на Полтавщині.

Запитання до учасників “круглого столу” можна поставити, зателефонувавши за номерами: 7-05-34, 56-26-82 або надіславши листа за поштовою та електронною адресами:36000, м. Полтава, вул. Пушкіна, 115; е-mail: zoria@poltava.ukrtel.net.

Print Friendly, PDF & Email [1]