- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Довіра утверджується конкретними справами

За результатами прийому громадян Олександр Удовіченко дав доручення відповідним обласним та районним службам.

На нараді з господарським активом голова облдержадміністрації наголосив, що ініційовані Президентом України Віктором Януковичем соціальні перетворення проводяться в інтересах суспільства, вони спрямовані на підвищення якості життя людей. Реалізація президентських соціальних ініціатив – першочергове завдання виконавчої влади усіх рівнів. На нараді також обговорювалися питання інтенсифікації соціально-економічного розвитку району, реформування медичної галузі.

Олександр Удовіченко поспілкувався з медичним персоналом Глобинської центральної районної лікарні. Він підкреслив, що впровадження медичної реформи, ініційованої Главою Держави, дасть можливість покращити медичне обслуговування населення, соціальний статус медичних працівників. Лікарні було вручено два автомобілі – легковик для обслуговування хворих за місцем проживання та автомобіль швидкої медичної допомоги, придбані за кошти районного бюджету і спонсорів. Олександр Удовіченко також вручив головному лікарю медичного закладу Людмилі Проворовській сертифікат на холодильне обладнання для відремонтованого харчоблоку. Кошти на ремонт виділено з районного бюджету в сумі 260 тисяч гривень.

Під час спілкування із представниками засобів масової інформації голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко наголосив на тому, що держслужбовці повинні у першу чергу знаходити можливість для розв’язання соціальних проблем, будувати свою роботу так, щоб люди не витрачали зайвого часу, зусиль для того, щоб чиновник розглянув їхні проблеми, адже влада сильна довірою громадян. І ця довіра утверджується конкретними справами.

Print Friendly, PDF & Email [1]