- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Майбутнє лісу – в твоїх руках

Обсяги відтворення лісу на Полтавщині складуть 2000 гектарів, із них нових захисних насаджень шляхом заліснення неугідь буде створено на площі 1110 га.

У рамках акції лісівники Полтавщини проводять ряд заходів, спрямованих на залучення молоді до садіння дерев, формування у дитячій свідомості розуміння того, що берегти природу – завдання кожного. Зокрема це – садіння лісу за участю школярів та студентів, представників місцевої влади, ЗМІ; проведення лекцій та виховних годин; доповнення існуючих та створення нових міні-дендропарків, алей; проведення заходу “Посади своє дерево”. Крім того, у рамках акції при підтримці головного управління освіти і науки облдержадміністрації для учнів 1–4 та 5–8 класів проводитимуться конкурси на кращий малюнок і твір на тему “Людина та ліс”. Щороку в заходах беруть участь понад 2000 школярів із різних районів області, а також представники місцевих органів влади та громадських організацій.

Не будьте байдужими! Посадіть своє дерево, адже, підтримавши цю акцію, ви не лише прикрасите власне подвір’я, а й збагатите планету чистим свіжим повітрям, покращите екологічну ситуацію краю, збережете здоров’я собі й майбутнім поколінням.

Print Friendly, PDF & Email [1]