- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

І природна краса, і нові надбання

– Одне із головних завдань – покращення санітарно-екологічного стану селища. Донедавна у нас було майже 30 стихійних сміттєзвалищ. Звісно, ми не могли миритися з цим, нас підтримали депутат обласної ради, генеральний директор ТОВ «Агрофірма імені Довженка» Віктор Скочко та директор структурного підрозділу цього сільгоспформування «Агрофірма «Шишацька» Сергій Жилін. Спільними зусиллями вдалося налагодити вивіз сміття та відновити роботу полігона твердих побутових відходів. Нині в селищі встановлено більше тридцяти контейнерів та сорок урн для сміття. На жаль, це повністю не розв’язує проблему. Тож назріла необхідність відновити роботу комунгоспу, – ділиться планами селищний голова.

ТОВ «Агрофірма імені Довженка» допомогло провести ремонт доріг у Шишаках та в підпорядкованих селищній раді селах. Оновлено й дошкільні заклади. Зокрема у Шишацькому дитсадку «Ясочка» замінено вікна, двері.

– Близько 70 тисяч гривень із бюджету селищної ради спрямовано на вуличне освітлення. Сучасні енергозберігаючі лампи ми перш за все плануємо встановити біля навчальних закладів, на об’їзних дорогах, при в’їзді в Шишаки. Поступово налагоджуємо освітлення вулиць навколишніх сіл, які входять до Шишацької селищної ради, – розповідає Олександр Тутка.

Депутати місцевої ради, селищний голова прагнуть, щоб природна краса Шишаків примножувалася дбайливим ставленням до створеного попередніми поколіннями, збагачувалася новими надбаннями.

Print Friendly, PDF & Email [1]