- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Лідери майбутнього навчаються в ПНПУ

Обирало переможців представницьке журі на чолі з багаторазовим чемпіоном світу з боксу Віталієм Кличком за рядом критеріїв, які визначають ефективність діяльності організації студентського самоврядування.

Бажаючих позмагатися за головний приз – 10 тисяч гривень – виявилося чимало. Одними з учасників була й студентська рада Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка. За порівняно нетривалий час діяльності ради – 5 років – студраді ПНПУ вдалося досягти значних результатів. Зокрема провести дві масштабні всеукраїнські науково-практичні конференції на тему студентського самоврядування. У кожній із них взяли участь понад 120 молодіжних лідерів з усіх регіонів України та студенти Варшавського університету (Польща). Крім того, протягом трьох останніх років на базі студради діє Полтавський молодіжний проект "Лідер майбутнього". Щорічно студентський актив університету проводить ряд соціально важливих проектів.

Тож, надіславши за умовами конкурсу звіт про діяльність, студрада невдовзі отримала приємну звістку: студентських активістів ПНПУ визнано кращими в Україні. Як зазначив голова журі Віталій Кличко, перемога представників Полтавщини є цілком заслуженою, адже зміст їхньої роботи свідчить про те, що ініціативна молодь зазначеного вишу встигає не лише вирішувати нагальні питання університетського життя, а й проводити спортивні, оздоровчі, благодійні заходи, працевлаштовувати студентів, сприяти їхньому професійному становленню.

Окрім грошового гранта, який найближчим часом організатори вручать переможцям конкурсу на розвиток організації, голова студради ПНПУ Катерина Яременко, студентка четвертого курсу природничого факультету, в складі делегації, яку очолить Віталій Кличко, візьме участь у роботі міжнародної конференції з питань самоврядування.

Нині колектив студентської ради Полтавського педуніверситету активно займається підготовкою концертів до дня Святого Валентина та 8 Березня. Завдяки коштам, які вдалося здобути в конкурсі, студрада отримала вагомий імпульс для реалізації своїх задумів та проектів, яких, за словами Катерини Яременко, в них чимало.

Print Friendly, PDF & Email [1]