- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Мінімальна поразка “Ворскли”

Наші земляки, як відомо, були учасниками групового турніру. Втім, на тренувальних зборах досягнення клубів особливого значення не мають, адже команди експериментують зі складами, і головне для них – не результат, а відпрацювання стратегії й тактики гри.

У першому таймі суперники “пристрілювалися”, мав нагоду відзначитися Баранник, але не використав її. На початку другої половини зустрічі півзахисник “Ягеллонії” Цеткович вразив ворота Лавренюка. Пропущений м’яч активізував полтавців, і вони повністю заволоділи ігровою ініціативою. Гостро діяли Громов, Будник, Вовкодав. Але їхні зусилля результату не мали. Тож “Ворскла” поступилася із мінімальним рахунком – 0:1.

У цій зустрічі наші земляки грали такими складами: 1 тайм: Величко, Селін, Пєсков, Курилов, Курелех, Ребенок, Краснопьоров, Маркоскі, Єсін, Безус, Баранник; 2 тайм: Лавренюк, Западня, Матвеєв, Ткачук, Вовкодав, Козак, Чеснаков, Чичиков, Будник, Сачко, Баранник.

***

Як повідомили у прес-службі ФК “Ворскла”, першими “зимовими” новачками, з якими клуб юридично оформив стосунки, стали 21-річний захисник маріупольського “Іллічівця” Артур Западня та 20-річний центральний півзахисник із ФК “Олександрія” Михайло Козак. З ними підписано контракти за схемою “1+1”. 21-річний півзахисник атакуючого плану Євген Будник із харківського “Металіста” виступатиме у Полтаві на правах оренди до кінця нинішнього чемпіонату. Якщо гравець зарекомендує себе із кращого боку, то розглядатиметься питання про можливий викуп усіх прав на нього.

Print Friendly, PDF & Email [1]