- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Січень – січе, лютий – лютує…

Приміром, нещодавно на околиці Глобиного в лісосмузі виявлено мешканця села Коломицівка 1988 року народження. Рятувальники доставили потерпілого до лікарні, де в нього виявили обмороження рук і ніг різних ступенів. Медики оцінюють його стан як середньої тяжкості.

У місті Червонозаводське Лохвицького району чоловік загинув внаслідок вибуху опалювального котла. Він працював кочегаром у місцевому магазині. При виїзді на місце надзвичайної події рятувальники з'ясували, що у систему, яка виготовлена для водяного опалення, було залито хімічну рідину "Тосол". Від перегріву котла клапан надлишкового тиску не спрацював, і трапився вибух.

Також полтавським рятувальникам довелося надавати оперативну допомогу харків'янам. У селі Геївка Зміївського району Харківської області через коротке замикання електромережі та загорання трансформаторного масла вийшла з ладу електропідстанція напругою 110 кВ, внаслідок чого було знеструмлено 4 населених пункти. На період виконання відновлювальних робіт від управління МНС України у Полтавській області, як повідомили у його прес-службі, було направлено 3 автомобілі з 5 електростанціями на борту та 8 чоловік особового складу. На місці події працюють бригади обленерго.

***

Співробітники УМНС України в Полтавській області вкотре звертаються до громадян із проханням бути обачними на морозі, утриматися від зимової риболовлі, дотримуватися правил обігріву приміщень.

Print Friendly, PDF & Email [1]