- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Про партію і конкретні справи

Олександр Качала, заступник голови Чутівської районної організації Партії регіонів, депутат районної ради:

– Депутатський корпус, що представляє нашу партію, складається з гідних людей, професіоналів, які користуються повагою і заслуженим авторитетом, спроможні повести за собою людей.

Володимир Оніщенко, заступник голови обласної організації Партії регіонів, депутат обласної ради, голова територіального відділення Антимонопольного комітету України по Полтавській області:

– Хіба рішення про підвищення тарифів на послуги, що надаються житлово-експлуатаційними організаціями, про яке багато говорилося останнім часом, було на користь громаді міста Полтави, на користь державі чи іміджу держави? Дивиться весь світ і бачить: Президент і Прем’єр застерігають від подібних необдуманих кроків, а в місті чинять зовсім інакше. На мою думку, позиція Партії регіонів у таких питаннях повинна бути радикальною – відстоювати інтереси нашої політичної сили, наших виборців, усіх мешканців України. Ми ж в одній партії з Президентом і Урядом, і їхнє слово, їхня позиція для нас – закон.

Віктор Алєксєєнко, голова Лубенської районної організації Партії регіонів, голова райдержадміністрації:

– Наш район – сільськогосподарський, тому активно працюємо в питаннях відродження і розвитку тваринництва. Будуємо свинокомплекс на 12 тисяч голів. Швидкими темпами відроджується також птахівництво. Підтримуємо місцеву ініціативу фермерів у розвитку таких традиційних напрямків, як кролівництво, вівчарство, овочівництво.

Валерій Книш, голова Семенівської районної організації Партії регіонів, голова райдержадміністрації:

– Партія регіонів має владу і повинна довести, що влада їй належить по праву. В нас у районі ми багато робимо. Це і палата ветеранів-чорнобильців, яку обладнали в центральній районній лікарні зусиллями партійців, і допомога дітям усіх шкіл – на Новий рік забезпечили подарунками за рахунок партії; допомога конкретним громадянам, які перебувають у складних обставинах; придбання для шкіл комп’ютерної техніки…

Василь Степенко, голова Полтавської районної організації Партії регіонів, голова районної ради:

– Коли ми прийшли до влади і люди довірили нам керівні посади, то перше, що усвідомили, – велику відповідальність. Сьогодні вже є результат. Торік на потреби громади району використали на 2,3 мільйона гривень більше, ніж у позаминулому році, а з попереднім періодом нічого й порівнювати. Ті, хто кричить, що Україна в темряві, самі її туди і завели.

Микола Черниш, голова Кременчуцької міської організації Партії регіонів, директор Кременчуцького автоскладального заводу:

– Для мене членство в Партії регіонів – це можливість брати участь у житті держави, в житті Кременчука, робити життя кращим. Чому я в Партії регіонів? Партій в Україні багато, але такої по силі, організованості й професіоналізму немає.

Любов Кірієвська, член виконкому районної організації Партії регіонів, голова Лохвицької районної ради:

– Ми працюємо лише рік, а вже досягли значних економічних зрушень. Завершено будівництво дитячої лікарні в Лохвиці, яке розпочалося 12 років тому. Ведеться ремонт закладів освіти, охорони здоров’я, культури. На всі ці заходи використано понад 4,5 мільйона гривень. Створений медико-соціальний центр на базі Лучанської дільничної лікарні для мешканців навколишніх сіл. Відкрито філію Полтавської фірми “Ворскла” на 60 робочих місць…

Іван Момот, заступник голови обласної організації Партії регіонів, голова обласної ради:

– Виконуючи Програму Президента України Віктора Януковича “Україна для людей”, команда Партії регіонів у Полтавській області має для цього і можливості, й ресурс. Ми готові подати руку всім конструктивно орієнтованим і налаштованим працювати на результат, на полтавську громаду незалежно від партійної орієнтації, адже у нас є унікальна можливість зробити конкретні справи для полтавської громади, і, тільки об’єднавши зусилля, в першу чергу – команди Партії регіонів, зможемо цього досягти.

Олександр Удовіченко, голова обласної організації Партії регіонів, голова облдержадміністрації:

– Рік, що минув, ознаменований напруженою роботою. Бути при владі, з одного боку, це велика відповідальність, з іншого – можливість зробити конкретні справи для соціально-економічного розвитку Полтавщини, покращення соціального забезпечення людей. Кінцевий результат, на який ми орієнтуємося, – це підвищення соціальних стандартів для кожного мешканця області.

Головне, щоб навколо нашої партійної організації об’єднувалися енергійні люди, які готові працювати, а не використовувати членство в партії у своїх приватних інтересах. Ми не ставимо собі завдання беззастережно  збільшувати кількість членів партії. Ми говоримо про поєднання кількісних і якісних показників. Будемо приймати в партію тих, хто хоче свою енергію, свої знання використовувати в лавах нашої політичної сили і не боїться того, що влада, а значить, і політична сила, в зоні критики, адже життя сьогодні непросте і є немало людей, які критично оцінюють роботу влади. Того, хто не боїться часто несправедливих дорікань, здатен працювати на благо народу, ми готові бачити у своїх рядах.

Тільки ми маємо напрацьовану чітку стратегію розвитку регіону і справді можемо забезпечити перспективу. У наших лавах – найавторитетніші фахівці, громадські діячі, виробничники, інтелігенція. Така команда, об’єднана спільною метою, здатна не лише вивести країну з кризи, а й забезпечити її стабільний поступальний розвиток.

Print Friendly, PDF & Email [1]