- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Премія чекає своїх лауреатів

Премія присуджується за праці та досягнення, що оприлюднені на момент засідання журі премії імені Панаса Мирного. Особи, яким премія вже була присуджена, повторно на її здобуття не висуваються. Премія не може бути присуджена посмертно. Розмір премії – 1200 (тисяча двісті) гривень.

Пропозиції про присудження премії вносять органи державної виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, творчі спілки, громадські організації, адміністрації (ректорати) загальноосвітніх та вищих навчальних закладів I–IV рівнів акредитації, закладів культури, редакції періодичних видань до 1 квітня.

У листі-клопотанні вказуються прізвище, ім’я та по батькові кандидата на нагородження, його місце роботи, посада, адреса проживання, контактні телефони, зазначається конкретний внесок претендента відповідно до визначеної номінації.

До листа-клопотання, завіреного підписом керівника організації, установи та печаткою, додаються ксерокопії паспорта та ідентифікаційного коду претендента, листи на його підтримку, праці, висунуті на здобуття премії.

Матеріали на нагородження подаються за адресою: 36002, м. Полтава, вул. Панаса Мирного, 56, Полтавський літературно-меморіальний музей Панаса Мирного.

Print Friendly, PDF & Email [1]