- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Підсумкова прес-конференція

Як повідомив Дмитро Хрістов, на особистому прийомі в нього побувало близько 300 мешканців Полтавщини, до різних інстанцій він спрямував 59 депутатських звернень, надав матеріальну допомогу 30 громадянам на загальну суму 10000 грн, провів 56 зустрічей.

Постійною комісією обласної ради  з питань забезпечення законності та правопорядку було проведено 9 засідань, в тому числі 1 виїзне. Загалом було розглянуто 33 питання, надано рекомендації відповідним органам виконавчої влади. Голова фракції “Батьківщина” в обласній раді також оприлюднив висловлювання відомих політиків, громадських діячів з приводу подій навколо лідера ВО “Батьківщина” Юлії Тимошенко.

З 2009 року Дмитро Хрістов, як представник Асоціації болгар в Україні й віце-президент Міжнародного благодійного фонду “Хан Кубрат”, займається організацією підготовки проектної та дозвільної документації для спорудження меморіального комплексу засновнику Старої Великої Булгарії (державного формування VI–VII ст.) хану Кубрату в селі Мала Перещепина Новосанжарського району. Він повідомив, що на 2012 рік заплановано будівництво першої черги меморіального комплексу та проведення Всесвітнього Собору болгар.

Дмитро Хрістов також відповів на запитання журналістів та інтернет-користувачів.

Print Friendly, PDF & Email [1]