- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Ой, хто-хто в “Теремку” живе?..

– Останні два роки ми займаємося за новою програмою “Я у світі”. Із тими дітьми, хто потребує мовної корекції чи психологічної підтримки, працюють спеціалісти, старших вихованців готуємо до школи. На базі нашого дитсадка діє гурток зображувальної діяльності, на заняттях якого малюки опановують різні техніки образотворчого мистецтва, – розповіла вихователь-методист Тетяна Таратон.

Цьогорічне свято знань у ДНЗ №1 “Теремок” було особливим, адже тут відкрили нові приміщення. Це стало можливим завдяки сприянню міської й районної влади та матеріальній допомозі спонсорів. Міський голова Лохвиці В’ячеслав Демчук розповів, що за кілька місяців спільними зусиллями були капітально відремонтовані, обладнані кімнати для малюків, проведені інші ремонтні роботи, закуплені якісні й зручні меблі. Наступного року планується реконструкція в іншому лохвицькому дитсадку – в “Орляткові”.

А нині вихованці “Теремка”, як і всі дітки в Україні, чекають Святого Миколая, який принесе їм щедрі подарунки, а затятим неслухам – ще й застороги. Усім разом – добрі настанови, як любити й берегти родину, рідний край, свою Батьківщину.

Print Friendly, PDF & Email [1]