- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Українські можливості й фінський досвід

Іван Момот розповів пані Макконен про економічний потенціал області, культурні й мистецькі традиції. Він запропонував до розгляду низку інвестиційних майданчиків, які можуть бути привабливими для фінських інвесторів як у промисловому, так і в аграрному секторах. Полтавщина також розраховує на співпрацю у сфері застосування сучасних енергозберігаючих технологій.

Спілкуючись із журналістами, Ар’я Макконен наголосила, що розглядає можливості області як перспективні для подальшого розвитку співпраці.

Ар’я Макконен прочитала лекцію “Фінляндія–Україна” студентам Полтавського університету економіки і торгівлі та взяла участь у тренінгу “Формування сучасних управлінських та комунікаційних навичок у працівників місцевої влади: українські можливості в контексті фінського досвіду”, на який були запрошені працівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування області. Це спільний проект Посольства Фінляндії в Україні та Інституту трансформації суспільства. У тренінгу також взяли участь заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко, заступник голови обласної ради Володимир Марченко, директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін.

Print Friendly, PDF & Email [1]