- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Володимир Слєпцов: “Ми працюємо для розвитку міста”

– Володимире Анатолійовичу, рік – порівняно невеликий період, і в той же час це повний етап, який дозволяє зробити попередні підсумки. Тож які вони?

– Найголовніший з них, на мою думку, – це перевиконання міського бюджету за 10 місяців поточного року на 8 відсотків, тобто на 602 тисячі гривень. Левову частку цих коштів ми спрямували на проведення ремонтних робіт у дитячих садочках, яких на балансі міської ради – п’ять. У двох із них – дитсадках “Золотий ключик” та “Чебурашка” – зроблено капітальний ремонт. Нині працюємо над поліпшенням санітарно-екологічного стану Карлівки. Для цього розробили проект з упорядкування полігона твердих побутових відходів і подали його в обласний екологічний фонд. Окрім цього, сміттєзвалище обгородили. Вирішили й болючу проблему, яка близько тридцяти років непокоїла жителів трьох двоповерхівок на вулиці Леніна та Привокзальній: будинки приєднано до загальної каналізаційної системи. Також проведено капітальний ремонт фасадів міських будинків, внутрішньобудинкових мереж. За кошти Державного бюджету на центральних вулицях міста зробили капремонт доріг. Плідною була співпраця і з місцевим центром зайнятості. Якщо раніше кожного місяця на громадських роботах працювали по 15–20 чоловік, то зараз – близько 50.

Нині активно розвивається у місті малий та середній бізнес. За останній рік у Карлівці почали функціонувати три магазини фірмової торговельної мережі, триває будівництво ще ряду об’єктів.

Окремо хотілося б відзначити, що у жовтні цього року Карлівка відзначила 280-річчя. Великою подією з нагоди свята стало відкриття реконструйованого стадіону ФК “Карлівка”. Такий вагомий подарунок місту зробила благодійна організація “Фонд “Добробут. Благодійність. Розвиток”, засновником якої є ТОВ “АПК “Докучаєвські чорноземи”.

– Над чим працюєте нині, які плани на майбутнє?

– У перспективі – багато питань, які потребують вирішення. Наприклад, нинішнього року ми розпочали реалізацію проекту з роздільного збирання твердих побутових відходів. Для цього біля багатоповерхівок встановили майже п’ятдесят спеціальних контейнерів. Це, так би мовити, перший крок. А будуть і наступні. Найближчим часом плануємо розв’язати проблему нічного освітлення вулиць. Для цього замовили 15 проектів. З бюджету міста спрямували 100 тисяч гривень. До речі, вісім вулиць уже освітлено, там встановлені енергозберігаючі лампи. Серед перспективних планів – заміна водопровідних, каналізаційних мереж, ремонт місцевих доріг, відкриття у дитсадку №6 “Чебурашка” однієї, а то й двох додаткових груп. У цьому є нагальна потреба, адже за останні роки у місті побільшало дітей дошкільного віку.

– Володимире Анатолійовичу, завдяки чому вдається реалізовувати намічене?

– Все, чого вдалося за цей рік досягти, є наслідком злагодженої роботи міської та районної влади, депутатського корпусу. Адже всі ми працюємо задля досягнення спільної мети – соціально-економічного розвитку міста та благополуччя його мешканців.

Print Friendly, PDF & Email [1]