- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Найсмачніший хліб – від “Артеміди”

– Наша продукція практично повсюди, де б ми її не реалізовували, йде “на ура”, – розповідає директор товариства Олександр Жмурко. – Адже ми виготовляємо борошно лише з високоякісного сертифікованого зерна твердих сортів пшениці, для чого проводиться спеціальний контроль і сировини, й готової продукції. Однак хоча потужність нашого підприємства порівняно й невелика – 25 тонн за добу, та стовідсотково завантажити його роботою не вдається. Загалом пропозицій щодо продажу збіжжя надходить чимало і з сільгосппідприємств нашої області, а також із Сумської, Чернігівської, але все упирається у його якість. Насправді якісного зерна у нас, на жаль, виробляється з кожним роком все менше й менше. Тож про нарощування обсягів виробництва сьогодні не йдеться. Ще складніше, вже нині очевидно, буде з високоякісною пшеницею наступного року. Але треба виживати, треба підтримувати виробництво.

Розповів керівник ТОВ і про своїх постійних і найстабільніших партнерів, серед яких – Зіньківський хлібокомбінат і хлібопекарні Полтави. Стосовно ж постачальників сировини, то в їх числі знову ж таки найнадійніші місцеві сільгосппідприємства – ТОВ “Октан”, ТОВ “Агростиль” та інші. Артемідівці також надають послуги з переробки зерна як сільгосппідприємствам чи фермерам для їхніх власних потреб, так і населенню.

Трудовий колектив “Артеміди” нараховує 18 працівників, і про кожного з них Олександр Жмурко може розповідати годинами, бо, за його словами, це – особистості, висококваліфіковані спеціалісти й сумлінні та відповідальні працівники, як, наприклад, технолог, голова профспілкового комітету і голова комісії з соціального страхування Микола Бажан. Великою заробітною платою тут похвалитися не можуть, але те, що належить, виплачують своєчасно, без затримок. Намагаються й оздоровити своїх робітників. Певні кошти на підприємстві виділяються на модернізацію виробництва. Обладнання цехів – переважно вітчизняного виробництва. А ще – підтримують талановиту спортивну юнь, зокрема команду гандболістів Зіньківської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву та спортсменів із вільної боротьби місцевої ДЮСШ. Традиційною стала й участь товариства у проведенні міських Новорічних свят.

aВодій Борис Канава, апаратник Станіслав Тесля, директор ТОВ “Артеміда” Олександр Жмурко, апаратник Руслан Нікішин, комірник Олександр Абрамов.

Print Friendly, PDF & Email [1]