- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Економічні й соціальні пріоритети

Як повідомив начальник територіального управління Держгірпромнагляду Сергій Щербак, найбільшу частину виявлених порушень спричинили самовільне встановлення газових приладів, нехтування правилами експлуатації, несправність систем димоходів та вентиляції, неякісне й несвоєчасне обслуговування приладів та систем. За словами голови правління ПАТ "Полтавагаз" Ростислава Гринчака, внаслідок грубих порушень мешканцями і власниками будівель правил експлуатації, незадовільного технічного стану обладнання і непридатності вентиляційних каналів підприємство змушене було відключити від газопостачання майже 14 тисяч приладів. Значною проблемою залишається доступ перевіряючих в помешкання громадян, укладання з ними угод на технічне обслуговування обладнання. Непокоїть фахівців і ситуація в багатоповерхових будинках, де є індивідуальне поквартирне опалення. Підбиваючи підсумки обговорення питання, Віктор Животенко особливо наголосив на роз'яснювальній роботі та посиленні уваги до кооперативів, об'єднань співвласників багатоповерхових будинків.

 На нараді також проаналізовано причини невиконання завдань, спрямованих на розвиток тваринництва в окремих районах області, та заходи, які вживаються щодо подолання відставання від середньообласних показників.

Учасники засідання рекомендували до розгляду на сесії обласної ради проект обласної Програми оздоровлення і відпочинку дітей на 2012–2015 роки та проект обласної Програми з реалізації молодіжної політики, підтримки сім'ї, забезпечення рівних прав та можливостей     жінок і чоловіків на 2012–2014        роки.

Print Friendly, PDF & Email [1]