- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Зорю…” сама читаю і рідних залучаю”

– Передплачую “Зорю Полтавщини” років вісім, і щоразу на півроку, так уже звикла. Відразу заплатити за рік для мене дорого, пенсія невелика, – розповідає Надія Когут. – Цю газету я люблю, особливо ваші додатки “Порадниця”, “Сім'я” завжди чекаю і читаю. Сина з невісткою теж залучаю до читання.

Отримуватимуть “Зорю Полтавщини” в наступному році Валентина Твердохліб, Ганна Руденко, Іван Цьохла, Надія Лапко, подружжя Онисія та Микола Шкілів, родина Лесечків, пенсіонерка Любов Щербань, постійний передплатник Олена Саєнко, нові читачі газети Микола Корінь, Світлана Гуйван, колектив міської ветеринарної лікарні, для якого річну передплату оформила бухгалтер Леся Голояд, та інші. Усі отримали кольорові календарі й подарунки від “Зорі Полтавщини”.

Людей було багато: біля віконечок, де приймали передплату, створювалися черги. Поштовики намагалися обслуговувати людей швидко, активно консультували відвідувачів, поруч продавали журнали. Люди цікавились “акціями” газет (так називали наші презентації), знайомились із журналістами, ставили запитання.

Зокрема нашого передплатника Івана Чернявського турбувала така проблема: “Поштові скриньки, розташовані в під'їздах, розкурочені, й газети з них крадуть”. Коли стали з’ясовувати, поштовики запевнили і сам чоловік підтвердив згодом по телефону, що його питання вирішено. Газети залишають на пошті, й Іван Микитович у зручний для себе час забирає їх. Хоча це – не найкращий вихід: сенс передплати у тому, щоб обрані видання приносили додому. Проблема поламаних скриньок залишається актуальною для міст, зокрема поштових відділень і ЖЕДів.

Лубенці переважно розповідали, що шукають у нашій газеті новини, подієві матеріали, поради з садівництва, гороскопи (іноді збуваються!), кулінарні рецепти, життєві й проблемні ситуації та подробиці про те, як із них вийшли герої публікацій. Майже всі, з ким довелося поспілкуватися, говорили, що задоволені зорянськими різноплановими додатками.

Представників редакцій, які презентували свої видання, і передплатників привітала заступник директора Лубенського Центру поштового зв’язку № 3 Полтавської обласної дирекції “Укрпошти” Тетяна Лесечко.

– Традиційно кожен рік у всіх Центрах обслуговування споживачів і в ЦПЗ ми проводимо День передплатника. Цим хочемо привернути увагу людей до передплати обласних періодичних видань, зокрема “Зорі Полтавщини” та інших, щоб збільшити кількість передплатників і споживачів наших послуг, – розповіла вона.

ЦПЗ № 3 обслуговує 218 населених пунктів у чотирьох районах – Лубенському, Оржицькому, Гребінківському і Пирятинському, загалом – понад 117 тисяч мешканців.

Print Friendly, PDF & Email [1]