- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Розглянуто актуальні питання

Депутати розглянули та погодили зміни до переліку об’єктів головного управління освіти і науки облдержадміністрації, які пропонуються до фінансування в 2011 році за рахунок коштів бюджету розвитку. Комісія підтримала пропозицію Івана Гальченка – рекомендувати облдержадміністрації передбачити у проекті рішення сесії дозвіл для головних розпорядників коштів вносити відповідні зміни до переліку об’єктів, які пропонуються до фінансування за рахунок коштів бюджету розвитку (в межах затверджених обсягів фінансування), без погодження з постійними комісіями обласної ради.

Під час обговорення винесених на розгляд питань,  у якому взяли участь депутати Володимир Онищенко, Володимир Марченко, Іван Гальченко, Тетяна Капліна, Ірина Балибіна, Руслана Крайнова, Тетяна Хлонь, заступник начальника головного управління освіти і науки ОДА  Світлана Горбаньова, комісія  підтримала пропозицію про необхідність посилення відповідальності керівників інтернатних установ у питаннях закупівлі продуктів харчування.

Перший заступник голови облради Володимир Онищенко звернув увагу на незадовільну роботу головного управління освіти і науки із забезпечення твердим паливом шкіл Семенівського району.

Print Friendly, PDF & Email [1]