- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Веселкові барви “Росинки”

Щоб “Росинка” засяяла веселковими барвами для малечі, сприяли органи місцевого самоврядування та виконавчої влади, спонсори, уся сільська громада.

Іван Момот наголосив, що одним із найважливіших пріоритетів обласної ради шостого скликання, яку консолідують патріоти Полтавщини, є відродження полтавського села, на що і працює ухвалена цільова регіональна Програма  соціального розвитку сільських населених пунктів. У її рамках торік у сільській місцевості було відкрито 30 дитсадків, цього року – майже стільки ж.

– Така робота триватиме в області й надалі, бо найактуальніша потреба сьогодення – не закривати, а відкривати об’єкти соцкультпобуту. Ми це знаємо, вміємо і робимо усією полтавською громадою, – підкреслив він.

Від імені обласної ради Іван Момот щиро подякував за зроблене жителям Сагайдака, батькам вихованців дитсадка та сільському голові, керівникам району і подарував дитячому закладу DVD-програвач. Юрій Лубенець та  В’ячеслав Білаш передали маленьким новоселам сучасні телевізор та пральну машину, ще багато подарунків було надано меценатами.

Слова вдячності на адресу Івана Момота, присутніх керівників, а також голови Державної служби молоді та спорту України Равіля Сафіулліна, депутата обласної ради, генерального директора ТОВ “Агрофірма ім.Довженка” Шишацького району Віктора Скочка, спонсорів висловила завідуюча дитсадком Тетяна Семергей. Завідуюча сільським Будинком культури Ірина Осипенко подарувала винуватцям свята православні ікони.

Почесні гості оглянули відреставровану силами сільської громади будівлю місцевого осередку культури та зразково відновлений монумент на Братській могилі воїнів, полеглих у роки Великої Вітчизняної війни.

Print Friendly, PDF & Email [1]