- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Спортивний калейдоскоп

***

· Дзюдо

У Донецьку завершився 18-й Міжнародний молодіжний турнір із дзюдо на честь заслуженого тренера України Юрія Зусера. У змаганнях взяли участь понад 500 дзюдоїстів 1989–1996 років народження. Для українців цей старт був ще й відбірковим до молодіжного чемпіонату Європи, який відбудеться в листопаді в місті Тюмень (РФ).

На змаганнях полтавські дзюдоїсти здобули три медалі. Срібною призеркою у ваговій категорії до 78 кг стала Надія Картошкіна. Дві “бронзи” – на рахунку Ірини Баданіної (до 48 кг) та Діани Кюркчан (до 63 кг).

***

· Кікбоксинг

Полтавські кікбоксери Роман Маілов та Алім Набієв, вихованці спортивного клубу “Легіон”, продовжують вдало виступати на професійному рингу. Наші земляки взяли участь у міжнародному турнірі з кікбоксингу серед професіоналів “W5 Grand Prix Moscow” у Москві. Алім Набієв здобув перемогу над представником Голландії Азізом Каллахом. У супербою у ваговій категорії до 65 кг чемпіон за версією W5 Роман Маілов переміг японця Кейджі Озакі.

Обох кікбоксерів тренує Руслан Кривуша.

***

· Бодибілдинг

Дві золоті й одну срібну медалі здобули атлети з Полтавщини на чемпіонаті України з бодибілдингу, який проходив у Києві. З нагородами найвищого ґатунку з турніру повернулися Денис Гриценко та Сергій Ткаченко. Тетяна Куліненко стала срібною призеркою чемпіонату.

Підготував Олександр ЯКОВЛЄВ.

Print Friendly, PDF & Email [1]