- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Реванш не вдався

Тоді програш від команди, яка щойно повернулася у футбольну еліту, розцінили як випадковість. І це треба було довести на практиці. Однак перші хвилини зустрічі все ж були за “олександрійцями”. До двадцятої хвилини полтавці намагалися знайти свою гру, контролюючи м’яч на власній половині поля та зрідка проводячи флангові проходи. Після одного з них наші земляки все ж зуміли відзначитися. Гол забив Ребенок після передачі Сачко – 1:0. Але “ворсклянам” не вдалося утримати переможний рахунок. На початку другої половини зустрічі господарі встановили рівновагу – 1:1.

“Біло-зелені” всіма силами пішли вперед. Найактивнішими на вістрі атаки були Безус, Сачко та Янузі, який вийшов на заміну. Втім, вирвати перемогу нашим землякам все ж таки не вдалося. Отож – нічия. У звітному матчі “Ворскла” грала таким складом: Величко, Матвєєв, Ткачук, Селін, Краснопьоров, Єсін (Кривошеєнко, 64), Ребенок, Безус, Чеснаков, Маркоскі, Сачко (Янузі, 75).

Результати інших матчів туру: “Зоря” – “Таврія” – 0:1, “Металург” – “Чорноморець” – 3:0, “Карпати” – “Іллічівець” – 3:0, “Волинь” – “Кривбас” – 0:0, “Дніпро” – “Арсенал” – 1:0, “Оболонь” – “Шахтар” – 0:2, “Металіст” – “Динамо” – 1:2.

Print Friendly, PDF & Email [1]