- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Міжнародний марш Миру

Варто нагадати, що рік тому в Кременчуці було встановлено Гонг Миру. Тож у парку Миру в першу річницю встановлення Гонга зібралися численні представники різних поколінь. Найпочеснішими серед них були ветерани Великої Вітчизняної війни. Поруч із ними – підростаюче покоління, делегації підприємств, депутати й керівники місцевих органів влади. Серед почесних гостей – делегація Посольства Індонезії в Україні на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Нінінг Сунінгсіх Рохадіат; Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Малайзія в Україні Чуа Теонг Бан; Генеральний консул Республіки Польща в Харкові Ян Гранат; перший заступник голови обласної ради Володимир Онищенко; міський голова Кременчука Олег Бабаєв; президент АСМБР, який представляє Міжнародний комітет Миру в Україні, Андрій Мельник. Усі вони привітали учасників мітингу і закликали й надалі докладати усіх зусиль для збереження миру.

Володимир Онищенко вручив Почесну грамоту обласної ради Нінінг Сунінгсіх Рохадіат за вагомий особистий внесок у зміцнення дружніх відносин, активну пропаганду ідей миру й добра в усьому світі та встановлення у Кременчуці Гонга Миру. В свою чергу Ян Гранат передав кременчуцькій громаді медаль, викарбувану з нагоди головування Польщі в Євросоюзі.

Учасники урочистостей хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у роки Великої Вітчизняної війни й під час терористичних актів, після чого урочисто прозвучали удари Гонга, закликаючи до Міжнародного маршу Миру.

Print Friendly, PDF & Email [1]