- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Ворскла” успішно долає черговий бар’єр

На 43-й хвилині відповіла “Волинь” – помилкою Долганського при грі на виході сповна скористався кращий голеадор луцької команди Майкон, потилицею переправивши м’яч у ворота. Але для “Ворскли” зразка нинішнього сезону навіть такі прикрі моменти – не проблема: господарі ще до свистка на перерву відновили статус-кво (Безус асистував на Ребенка, який обіграв голкіпера “Волині”, і закотив м’яч вже до порожніх воріт).

Друга половина гри розпочалася з гола все того ж Майкона – щоправда, перед тим, як переправити м’яч у ворота, нападник підіграв собі рукою, й арбітр, цілком справедливо, не зафіксував взяття воріт. На 56-й хвилині надії лучан на вдалий результат поєдинку остаточно “поховав” їхній захисник Шарпар – футболіст ногою влучив у голову Безусу, який боровся за “верховий” м’яч. Рефері виявився ще й занадто м’яким стосовно порушника, показавши йому не пряму червону, а жовту картку, яка для захисника стала другою у поєдинку.

Маючи чисельну перевагу, полтавці продовжили тиснути на гостей – тепер замість Безуса на авансцену вийшов албанський нападник Янузі. Проте не він, а молодий полтавець Громов підвів риску в цьому поєдинку: черговий філігранний пас від Ребенка, і Артем “розстрілює” ворота Неділька. 3:1 – “Ворскла” успішно долає луцький бар’єр і з нетерпінням чекає на візит німецького “Ганновера”, з яким цього четверга у Полтаві гратиме у 2-му турі Ліги Європи.

Склад “Ворскли” у матчі з “Волинню”:  Долганський, Даллку, Краснопьоров, Безус (Оберемко, 85), Кривошеєнко (Громов, 71), Сачко (Янузі, 56), Селін, Ткачук, Чеснаков, Курилов, Ребенок.

Print Friendly, PDF & Email [1]