- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Ворскла” програла, але тест пройшла

Навіть здалося, що біля штрафної господарів наші хлопці починали дещо панікувати. Певно, це їх і підвело, хоча “біло-зелені” активно шукали підходи до воріт “Копенгагена” і впродовж гри навіть володіли ініціативою на полі. Датчани ж демонстрували “британський” стиль футболу, не вигадуючи вишуканих комбінацій. Можливо, більш справедливим рахунком цієї зустрічі був би нічийний, але футбольна фортуна розпорядилася інакше. Один із гравців “Копенгагена” увірвався до штрафного майданчика полтавців і… упав там. Суддя призначив, на наш погляд, сумнівне пенальті, яке чітко реалізував Норстранн, зробивши невтішний “подарунок” імениннику Долганському. На завершення матчу “Ворскла” влаштувала штурм воріт господарів, втім, рахунок так і залишився незмінним – 1:0.

У звітній зустрічі наші земляки грали в такому складі: Долганський, Матвєєв, Даллку, Селін, Курилов, Краснопьоров, Чеснаков, Ребенок, Безус, Кривошеєнко, Янузі.

Суперники полтавців по групі “В” – німецький “Ганновер” і бельгійський “Стандард” – зіграли внічию – 0:0.

У групі “Е” Ліги Європи київське “Динамо” розійшлося миром із англійським “Сток Сіті” – 1:1, а у групі “G” харківський “Металіст” на виїзді переграв (2:1) австрійську “Аустрію”. З таким же рахунком у Лізі чемпіонів донецький “Шахтар” у Португалії поступився місцевому “Порту”.

Print Friendly, PDF & Email [1]