- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Подвійне свято

Однак, за словами сільського голови Кошманівки Лідії Бережної, на щастя, селянам допоміг благодійний фонд "Духовне відродження Батьківщини", засновником якого є депутат обласної ради, директор газопромислового управління "Полтавагазвидобування" Олександр Ляшенко. 

– Він розуміє проблеми нашого життя, особливо сільського, активно сприяє в усіх починаннях. Допомагав у благоустрої сільської церкви, яку ми побудували на спонсорські кошти, постійно опікується нашим дитячим садочком "Ластівка", – розповіла Лідія Бережна.

– Тільки за останні півроку за безпосередньої участі фонду неодноразово надавалася фінансова підтримка дитячим садочкам Машівського району, сільським будинкам культури, бібліотекам. Допомагаємо і фізичним особам, які до нас звертаються, фактично у фонді не залишається непоміченим будь-яке прохання, будь-яка біда з якою до нас звертаються люди, – зазначив представник фонду "Духовне відродження Батьківщини" Валентин Скорик.

До речі, про звернення людей. Олександр Ляшенко постійно спілкується із селянами, вислуховуючи їхні проблеми. Нещодавно на одній із зустрічей до нього звернулися сім родин села Тимченки. Люди просили посприяти у підведенні газу до їхніх осель – коли забезпечували блакитним паливом село, про них чомусь забули. І селяни вже не один рік викручуються як можуть. Справа зрушила з місця, відколи Олександр Ляшенко та депутат обласної ради Ігор Чобітько звернулися до народного депутата Олексія Лелюка. Тож тепер блакитне паливо є і в оселях цих тимченківців.

Print Friendly, PDF & Email [1]