- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Подарунок дітям від правоохоронців

Олександр Рудяк розповів, що цього ж дня ще п’ять інтернатних закладів держави отримали авто. Він також висловив сподівання, що цей транспортний засіб буде корисним у вирішенні адміністративно-господарських питань. Олександр Рудяк передав вихованцям інтернату солодощі та взяв участь у заходах, приурочених до свята.

***

Начальник УМВС України у Полтавській області Олександр Рудяк провів прес-конференцію для представників всеукраїнських та місцевих ЗМІ. Мова йшла про правовий захист дитинства від різних форм насильства, про відповідальність за порушення прав і обмеження законних інтересів дитини та про формування правової свідомості молодого покоління.

Він дав вичерпні відповіді на запитання журналістів, які стосувалися процесу розкриття і розслідування резонансних злочинів, а також проведення перевірки за фактом отримання хабара співробітником Миргородського міськвідділу міліції.

На завершення прес-конференції начальник УМВС області привітав журналістів з професійним святом та закликав до тіснішої співпраці з правоохоронцями.

  

Юні майстри барв і музики

Мистецька мозаїка

У  Полтавському художньому музеї імені Миколи Ярошенка (Галерея мистецтв) пройшов щорічний звітний концерт струнно-смичкового відділу Полтавської дитячої музичної школи № 1 імені Платона Майбороди. У ньому взяли участь солісти та ансамблі скрипалів на чолі із завідувачем відділу, викладачем-методистом Тетяною Лисенко.

Також у Галереї мистецтв пройшло традиційне вручення свідоцтв випускникам Полтавської художньої школи. З цієї нагоди юні митці презентували у залі імені Саші Путрі художнього музею понад 20 своїх творчих робіт.

Print Friendly, PDF & Email [1]