- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Полтавські “Ну і дітки” у Львові

Коли наш колектив запросили на фестиваль, виникли фінансові складнощі, але студія отримала допомогу міського голови Полтави, лідера громадського об’єднання “Наш дім – Полтава” Олександра Мамая і вирушила в дорогу з нашим режисером і керівником Ладою Лабзовою.

Як тільки студійці завітали до “Центру творчості дітей та юнацтва Галичини”, де й відбувається фестиваль “Галицька Мельпомена”, його директор Валерій Собецький дуже гостинно нас зустрів і представив наш колектив як один із найкращих в Україні.

Цього разу “Ну і дітки” показали львів’янам і учасникам фестивалю алегорію “Окрилена мелодія кохання” – це історія про те, як любов може завдавати болю або окрилювати… Вистава сподобалась усім глядачам, у залі були усмішки, сльози, переживання.

Директор Полтавського театру ім. М.В.Гоголя Олексій Андрієнко весь час опікувався своїми юними акторами, допомагав організаційно. Гала-концерт фестивалю відбувався у день народження Львова у центральному парку відпочинку імені Богдана Хмельницького. Студійці привітали львів’ян гумористичним номером.

Ми дуже раділи можливості знову побачити Львів, погуляти його древніми вуличками, побувати в історичних місцях, зустріти своїх старих друзів.

Print Friendly, PDF & Email [1]