- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Свято спілкування з читачами

– Це свято стало гарною традицією. Воно проводиться вже понад десять років двічі на рік: на початку річної передплати на періодичні видання і на початку передплати на друге півріччя, – розповідає заступник начальника з питань маркетингу та продажу послуг Поштамту – Центру поштового зв’язку №1 Світлана Пушкар. – Ми запрошуємо на нього редакції міських, обласних і центральних газет. Таким чином відроджується культура передплати, адже це – одна з основних послуг поштового зв’язку. А доставка періодичних видань передплатникам – основна робота наших листонош. Тому ми пропагуємо цю послугу дуже активно.

Окрім інформації про газети, всі, хто завітав на площу біля обласного академічного театру ляльок, де відбувався захід, мали нагоду передплатити видання за пільговою ціною та одержати консультацію працівників пошти щодо умов оформлення передплати. Також гості свята безкоштовно отримали примірники представлених видань, при цьому кожен обирав найбільш змістовнішу, на їхню думку, цікавішу і кращу газету.

Чимало полтавців – представників різних поколінь – скористалися можливістю й передплатили Всеукраїнську громадсько-політичну газету “Зоря Полтавщини”. Багато хто відкрив її для себе, а дехто утвердився у своїй багаторічній симпатії до видання. Як, наприклад, полтавка Людмила, яка вже понад тридцять років є постійною читачкою газети. Під час проведення заходу вона продовжила передплату на улюблене видання на друге півріччя нинішнього року. Передплатив “Зорю Полтавщини” на наступні шість місяців і полтавець Сергій: “Я – родом із Шишак. Мої батьки передплачували газету все життя, дуже подобається вона і мені. Читаю все, але найбільше люблю спортивні рубрики”.

Усі, хто передплатив “Зорю Полтавщини” під час проведення Дня передплатника у Полтаві, отримали від редакції газети подарунки – фірмові футболки, календарі та інші сувеніри. Кожен, хто передплачував цього дня періодичні видання, брав участь у безпрограшній лотереї від Поштамту – Центру поштового зв’язку №1. А от учасники дитячого колективу “Мозаїка” Малої академії мистецтв ім. Раїси Кириченко отримали від поштовиків солодкі подарунки.

– День передплатника – дуже гарна акція, вона дає можливість читачам не лише познайомитися з різними обласними виданнями, а й поспілкуватися з людьми, які працюють в редакціях, висловити їм свої побажання й пропозиції, – говорить жителька Полтави Ніна Цезарівна. – Я дуже люблю читати. У свій час передплачувала три-чотири газети, різні журнали, а зараз не можу собі цього дозволити. Однак “Зорю Полтавщини” передплачую багато років, читаю, що називається, від “А” до “Я”. Особливо мені подобаються додатки “Доброго вам здоров’я”, “Сійся, родися!..”, “Зустріч”, власне, всі шість зорянських додатків. Завжди знаходжу в них для себе безліч цікавої інформації.

Приємно, що в День передплатника полтавці активно передплачували “Зорю Полтавщини”. Незважаючи на віяння часу, впровадження Інтернету, наші постійні читачі завжди вчасно оформляють передплату та незмінно отримують улюблену газету. Тож і надалі залишайтеся із “Зорею Полтавщини” – газетою рідного краю!

Print Friendly, PDF & Email [1]