- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Небайдужі серця об’єдналися для допомоги

– Такі акції проводяться шостий рік поспіль Всеукраїнським благодійним фондом “Серце до серця” при підтримці Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров’я України та відповідних обласних структур. Ми раді, що багато людей не залишаються байдужими до проблем дитячого здоров’я,  довіра до цього фонду зростає і щороку збирається все більше коштів, які можуть допомогти більшій кількості дітей, – розповіла начальник відділу в справах сім’ї та молоді ОДА Наталія Шкоденко.

– На гроші, зібрані в цьому році, плануємо придбати інсулінові помпи для дітей, хворих на діабет. Ці апарати вимірюють рівень цукру в крові й у разі потреби вприскують маленькі дози інсуліну. Це дає змогу контролювати загальний стан організму дитини, – додає регіональний представник фонду “Серце до серця” Наталія Удовиченко.

У концерті, організованому обласним штабом акції, взяли участь юні й дорослі учасники творчих центрів, художніх колективів, спортивних шкіл Полтави.  Разом із організаторами на Театральній площі взялися за руки десятки полтавців, утворивши своєрідне небайдуже “сердечко” міста.

Print Friendly, PDF & Email [1]