- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Чотири гри – чотири перемоги

Другий тайм розпочався атаками господарів, які на 50-й хвилині довели рахунок до розгромного (відзначився Синьогуб). Наставник полтавців Анатолій Безсмертний, вважаючи справу зробленою, замінив півкоманди (в тім числі й воротаря), випустивши на поле молодих футболістів. Цим і скористалися гості, які в останню десятихвилинку (81 хв, 89 хв) звели рахунок до мінімуму (обидва м’ячі забив Коломоєць). На радість місцевих уболівальників, на більше у них не вистачило часу.    

Полтавці, відстаючи на 4 очки, продовжують наздоганяти донецький “Олімпік”. Кременчуцький “Кремінь” після домашньої нульової нічиєї зі свердловським “Шахтарем” втратив усі шанси на підвищення в класі вже в нинішньому сезоні. Комсомольський “Гірник-Спорт” у Дніпродзержинську мінімально (0:1) поступився місцевій “Сталі”.

14 травня “Гірник-Спорт” прийматиме дніпропетровський “Дніпро-2”. Футболісти ФК “Полтава” поїдуть у гості до маріупольського “Іллічівця-2”. Матч у Кривому Розі між місцевим “Гірником” і кременчуцьким “Кременем” відбудеться 15 травня.

Print Friendly, PDF & Email [1]