- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Полтавське “дербі”

Незважаючи на те, що в цьому сезоні команди, перебуваючи на протилежних полюсах турнірної таблиці, вирішують різні завдання, матч видався напрочуд динамічним і безкомпромісним. Перші 15 хвилин суперники придивлялися один до одного, а потім ініціативою заволоділи господарі. Полтавці багато атакували, створюючи небезпечні моменти біля воріт комсомольчан. Але гості, чітко побудувавши захисні порядки, вдало захищалися. Здавалося, що глядачі так і не побачать забитого м’яча. Але з цим не погодився новачок полтавців Артур Сірик, який уже в компенсований арбітром час приніс господарям таку важливу перемогу (до речі, гравець відзначився у другому матчі поспіль).
Тож перша домашня гра видалася для підопічних Анатолія Безсмертного нелегкою. Після цієї перемоги полтавці утримують другу сходинку турнірної таблиці, маючи в активі 36 очок. Лідирує в першості донецький “Олімпік” – 40 очок. На третьому місці – кременчуцький “Кремінь” (30 очок).
Матчі наступного, 17го, туру пройдуть 30 квітня. Футболісти ФК “Полтава” у Свердловську зіграють із місцевим “Шахтарем”, а в Кременчуці відбудеться ще одне “дербі”: “Кремінь” – “ГірникСпорт”.

Print Friendly, PDF & Email [1]