- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Розвитку сіл – комплексний підхід

– Нам потрібні реальні кроки з покращення життя сільського населення, – наголосив на нараді Олександр Удовіченко, – тому у виконанні програми необхідний комплексний підхід і слід використати усі наявні резерви.
На залученні одного з них – потенціалу підприємницьких структур – зупинився Іван Момот. Головним управлінням облдержадміністрації, райдержадміністраціям доручено доопрацювати показники програми з тим, щоб винести її на розгляд сесій обласної та районних рад.
На нараді також йшлося про організацію перевезення населення на садово-городні ділянки у весняно-літній період поточного року. В середньому за добу із залізничних вузлів відправлятиметься 19 поїздів. Щодо автомобільного транспорту, то близько 85 відсотків усіх перевезень планується здійснювати приватними перевізниками, які пройшли відповідний конкурсний відбір. Для зручності пасажирів на 38 автостанціях ВАТ “Полтаваавтотранс” буде продовжено роботу кас із продажу квитків. Незабаром завершаться ремонт приміщень автостанцій, оновлення відповідної інформації.

Print Friendly, PDF & Email [1]