- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Матч втрачених можливостей

Нині суперники вирішують різні завдання, перебуваючи на протилежних полюсах турнірної таблиці. Тож перемога будь-якою ціною для підопічних Миколи Павлова того дня не була головним завданням. Треба було зберегти склад до наступної – надзвичайно важливої для обох команд – зустрічі з криворізьким “Кривбасом”. На жаль, виконати це “біло-зеленим” не вдалося – наприкінці поєдинку за друге попередження з поля було вилучено ключового гравця команди Євгена Селіна.
Гра розпочалася атаками господарів на ворота Сергія Величка, який вийшов на поле з капітанською пов’язкою (у Сергія Долганського перелом середнього пальця на лівій руці). На 7-й хвилині Руслан Ротань мав замикати прострільну передачу Сергія Назаренка, але, мабуть, пожалів земляків. Та вже через дві хвилини господарі відкрили рахунок – Гладкий, “розрізавши” захисні порядки полтавців, віддав пас на Селезньова, який із вигідної позиції влучив у ворота. Після цього дніпропетровці намагалися ще до перерви розвинути успіх (непогані шанси для цього були у Джуліо), але не вдалося. Небезпечні моменти створювали і “ворскляни”. Могли забивати Єсін, Безус та Осипенко. Останній не використав стовідсоткову нагоду, вийшовши з Яном Лаштувкою один на один, але не зумівши перехитрити голкіпера.
Друга половина зустрічі розпочалася так, як і перша, – взяттям воріт Сергія Величка. Триходівка Матеус – Чеберячко – Селезньов завершилася влучним ударом метрів із             17-ти у дальній кут воріт гостей. Незважаючи на те, що йшла лише 51-ша  хвилина матчу, полтавці змирилися з поразкою. Гра перейшла в спокійне русло і завершилася цілком логічною й заслуженою перемогою “Дніпра”.    
Результати інших матчів 24-го туру: “Зоря” – “Металіст” – 0:2; ПФК “Севастополь” – “Волинь” – 4:1; “Шахтар” – “Оболонь” – 0:1; “Арсенал” – “Таврія” – 1:2; “Металург” З – “Динамо” – 1:1; “Карпати” – “Іллічівець” – 3:1; “Кривбас” – “Металург” Д – 1:0.
Гра із “Кривбасом” відбудеться у Полтаві у суботу, 16 квітня. Початок матчу – о 18.00.

Print Friendly, PDF & Email [1]