- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Ворскла” – у десятці кращих

Непокоївся про результат поєдинку і наставник полтавців Микола Павлов. І було чого, адже на поле не вийшли одразу троє гравців основного складу – Євген Пєсков і Йован Маркоскі пропускали матч через дискваліфікацію, а Володимир Чеснаков травмувався у грі за молодіжну збірну країни. Не в кращій формі був і Олег Краснопьоров. Тож на правому фланзі у господарів знову з’явився Сергій Вовкодав. Молодий захисник “ворсклян” зіграв досить надійно, а його участь в атаках двічі призводила до взяття воріт гостей. На 30-й хвилині Сергій зробив націлену передачу на Дмитра Осипенка, який скинув м’яч у район воротарського майданчика, де на нього вже чекав Ахмед Янузі – 1:0.
Після перерви на полі була помітна лише одна команда – господарів, які ще тричі змушували кримчан розпочинати з центру поля. На 58-й хвилині Роман Безус вивів на ударну позицію Кулакова, і Денис не схибив. А вже через дві хвилини рахунок став “розгромним” – Ахмед Янузі утік від захисників і оформив “дубль”, спрямувавши м’яча в дальній кут воріт. Албанський форвард забиває вже в третьому матчі поспіль (відзначився у грі з донецьким “Металургом” і в товариському матчі з харківським “Металістом”). На 69-й хвилині Денис Кулаков зі штрафного (гості порушили правила проти Вовкодава) навісив на Сачка, і Василь у своєму стилі, головою, встановив остаточний рахунок зустрічі. До речі, форвард з’явився на полі лише за кілька хвилин до взяття воріт, замінивши Янузі.       
Результати інших матчів 23-го туру: “Іллічівець” – “Шахтар” – 1:3; “Таврія” – “Зоря” – 0:0; “Оболонь” – “Арсенал” – 1:1; “Металург” Д – “Дніпро” – 3:2; “Динамо” – “Кривбас” – 3:0; “Волинь” – “Карпати” – 0:3; “Металіст” – “Металург” З – 3:0.

Print Friendly, PDF & Email [1]