- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Переможці – з “Дальніх островів”

Стараннями організаторів турніру на чолі з головою правління ВАТ “Полтавський завод медичного скла” Олександром Кудацьким (до речі, Олександр Миколайович інколи й сам виходить на майданчик у складі другої команди ПЗМС) та профспілкового комітету підприємства з кожним роком змагання проходять все цікавіше й цікавіше. За матчами постійно спостерігає по кілька сотень уболівальників. А дивитися є на що і на кого. Адже у складах багатьох команд вищої ліги можна було побачити спортсменів із інших міст України – Києва, Донецька, Дніпропетровська, Львова, Черкас, Житомира, Кременчука, колишніх гравців провідних українських клубів і збірної країни, учасників і неодноразових призерів першостей Європи і світу. Серед них – брати Усаковські, Кабаненко, Косенко, Ятло, Піхальонок, Мелащенко, Клименко, Поліщук, Мансуров, Анцупов, Листопад, Шпічка та багато інших.
Найбільше відомих футболістів було у складі команди “Дальні острови” (м. Полтава), тож цілком закономірно, що саме вона виборола головний трофей змагань. У фіналі підопічні В’ячеслава Ткача з рахунком 5:2 перемогли суперників із ФК “Андріївка” (Машівський район). Третьою стала ще одна команда з Андріївки – “Нове життя”, яка здолала опір господарів майданчика, – 5:3.
Дещо несподівано завершилися змагання у першій лізі – перемогу святкували футболісти “Полтавагазу”. В фіналі вони виявилися сильнішими – 5:4 – за гожулянських футболістів “Атаки-Автотранс”, які до заключного поєдинку не зазнали жодної поразки. “Бронзу” здобула команда “Дальні острови-2”, яка з рахунком 3:2 виграла у другої команди ПЗМС.
aПереможці турніру – команда “Дальні острови”.

Print Friendly, PDF & Email [1]