- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Передплатили і перемогли

Співпраця читача та редакційного колективу, який працює над газетою, вже й за своєю комунікаційною природою є такою, що передбачає постійний – серйозний і відповідальний – діалог, психологічну, емоційну, інтелектуальну взаємовіддачу. Але, звісно, найчастіше люди звертаються до журналістів не з радісних приводів, а сподіваючись віднайти допомогу й підтримку у вирішенні  наболілого.
Тож тим приємніше, що вже традиційно у редакції "Зорі Полтавщини" цей діалог перетворюється на задушевну зустріч із передплатниками. І читачі поспішають на неї винятково з піднесеним настроєм, бо ж на них вже чекають призи!
Ясна річ, шкода, що не відтворити тієї хвилюючої миті, коли щасливчики віднайшли свої дані у надрукованому в газеті списку переможців чергового розіграшу заохочувальних призів від "Зорі Полтавщини", коли тільки уявляли колір та розмір  вказаного напроти їхнього прізвища подарунка! Але в тому й "родзинки" подібних зустрічей – ніхто вже не тоне у власних емоціях, а щедро ділиться ними з іншими.
"Так цікаво, який він завбільшки, той ігровий майданчик!" – переказує слова своїх доньок, не приховуючи, що й сам поділяє доречну їхню допитливість, Костянтин Борисович Колісник із Великої Багачки. І… задоволено зупиняє погляд на чималенькому пакунку з дитячою розвагою. Щасливішою за багатьох у лотереї виявилась його мама, Людмила Павлівна, читачка "Зорі Полтавщини" вже з двадцятирічним стажем. Це вона догодила внучкам із виграшем. Та інакше в жінки, напевно, і з призом не могло скластися: вчителька молодших класів із багаторічним досвідом!
Вже 43 роки передплачує улюблену газету полтавка Алла Іванівна Волошина. Зізнається, що для неї вона ніби найправдивіший свідок її особистих життєвих перипетій. Адже колись залюбки проводили вечори за читанням-перечитуванням "Зорі Полтавщини" з чоловіком. Тепер, певною мірою в пам'ять про нього, намагається прищепити відданість до "Зорі Полтавщині" і юній онучці. Час від часу відволікає її від комп'ютерного моря інформації, підклавши сторінку з публікацією, що схвилювала.
Пощастило під час розіграшу призів і Євдокії Тимофіївні Патик із села Михайлівка Машівського району. Нашу газету жінка передплачує лише третій рік, а в лотереї взяла участь взагалі вперше – зате як вдало! "Все! Закінчились ходіння по сусідах!" – урочисто проголосила переможниця, дякуючи за такий необхідний для потреб у господарстві подрібнювач кормів. Найулюбленішими сторінками в газеті Євдокія Тимофіївна назвала додатки – "Сійся, родися!..", "Сім'я", "Здоров'я". 
Приємно, що серед переможців розіграшу вже втретє опинився і наш постійний читач із майже півстолітнім стажем Микола Леонтійович Булава. За дорученням редколегії та головного редактора "Зорі Полтавщини" Григорія Гриня переможців привітав перший заступник головного редактора Олександр Макаренко. Він ще раз нагадав, що у процесі створення газети читачі та журналісти залишаються колегами, бо працюють над її наповненням справді разом.
Print Friendly, PDF & Email [1]