- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Транспортні артерії

– У пору фінансової кризи керівники філій змогли повністю зберегти колективи, забезпечити вчасну виплату заробітної плати, соціальний захист трудівників, – говорить директор ДП "Полтавський облавтодор" Володимир Коваль. – Минула зима видалася складною, багато коштів було спрямовано на усунення наслідків негоди. Дорожники  працювали з самовіддачею, щоб привести до ладу не тільки міжнародний транспортний коридор України "Київ – Харків – Довжанський", а й обласні автошляхи.
Найбільша проблема дорожньої служби – брак фінансування. Скажімо, за виконання робіт на замовлення Державної служби автомобільних доріг Полтавський облавтодор досі не отримав 35 мільйонів гривень.
– Якби ці кошти надходили вчасно, ми могли б закупити нову техніку, необхідні для роботи матеріали у достатній кількості. Зараз же маємо заборгованість перед постачальниками за бітум, щебінь, пально-мастильні матеріали, – розповідає Володимир Коваль. – Добре, що є підтримка на рівні облдержадміністрації та обласної ради. Завдяки цьому й тримаємося "на плаву". Навесні рішенням сесії облради було виділено 18 мільйонів гривень на ремонт доріг обласного й місцевого значення. Освоєння цих коштів уже майже завершилося, залишили мільйон гривень на підготовку до зимової роботи.
Ми маємо хороший кадровий потенціал, вміємо працювати і протистояти випробуванням. Але й потребуємо підтримки. Сподіваюся, вона буде. А користуючись нагодою, у переддень нашого професійного свята хочу побажати усім автомобілістам і дорожникам міцного здоров'я, родинного благополуччя, оптимізму. Нехай наші життєві дороги будуть щасливими.

Print Friendly, PDF & Email [1]