- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Приємні подробиці

– У цей день велопарад дівчат мав паралельно проходити у столиці. Але за чисельністю наш перевершив київський, бо зібрав більше двадцяти представниць прекрасної статі, – стверджує його організатор у Полтаві Катерина Григоренко.
Вона професійно займається велоспортом вже півтора року. Вся її сім’я їздить на спортивних велосипедах. Привчили й маленьку дворічну донечку Ксенію, яка  разом із мамою з раннього віку відвідує різні спортивні заходи та навіть бере участь у змаганнях. Для цього в неї є спеціальне дитяче крісло, яке кріпиться до двоколісного транспорту, та зелений велошолом з веселими сонечками на ньому. А починалося все з того, що чоловік Катерини для економії часу та грошей почав їздити на старому “велику” на роботу. Згодом на такий засіб пересування перейшла й дружина. Через деякий час купили нові спортивні велосипеди. А потім були знайомство з однодумцями на тематичному сайті й професійне заняття цим видом спорту. Сьогодні все її життя пов’язане з цим.
У велопараді брали участь дівчата з невеликим досвідом їзди на велосипеді. Але це не завадило їм зробити фурор, особливо серед чоловіків, на вулицях нашого міста.

Алла ЛЕТИК
Журналіст
Print Friendly, PDF & Email [1]