- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Зорю Полтавщини” читаємо уголос…”

Учасники дійства, які того дня ставали передплатниками, мали змогу взяти участь у безпрограшній лотереї та отримали подарунки від спонсорів поштамту – товариств із обмеженою відповідальністю “Укрпромінвест” та “СТВ”. “Зоря Полтавщини” першим передплатникам вручила фірмові футболки із логотипом газети та інші призи.
– Вашу газету читаю вже багато років, – розповідає пенсіонер Костянтин Острійчук, який передплатив “Зорю Полтавщини” ще до початку офіційного відкриття дійства. – Я і моя родина любимо її за відвертість і різноплановість.
– Я передплатила газету для своєї свекрухи, інваліда І групи, за якою доглядаю, – каже полтавка Наталія Гвозденко. – Вона цікавиться усіма новинами, але погано бачить. Тому “Зорю…” на її прохання я читаю вголос. Отак разом завдяки вашій газеті ми і спостерігаємо за всім, що відбувається і в нашій області, і в світі.
– Читаю багато преси, – ділиться міркуваннями підприємець Сергій Тараненко. – Відразу відчувається, якщо якась із газет служить тій чи іншій партії. А от “Зоря…”, переконався, служить своєму читачеві. Молодці. Так тримати!
Ми вдячні нашим передплатникам за підтримку. Будьмо разом!

Анатолій ВАСЕВИЧ
Зоря Полтавщини”
Print Friendly, PDF & Email [1]