- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Кадри

***

Наказом міністра внутрішніх справ України на посаду першого заступника начальника головного управління МВС України в Полтавській області – начальника управління по боротьбі з організованою злочинністю призначено Михайла Михайловича КривошеЯ.
Михайло Кривошей народився
31 березня 1962 року в селі Бербениці Лохвицького району Полтавської області. Закінчив Харківський юридичний інститут імені Ф.Е.Дзержинського (правознавство), Житомирський інженерно-технологічний інститут (економіка).
Службу в органах внутрішніх справ Михайло Кривошей розпочав у 1983 році. Пройшов шлях від молодшого інспектора карного розшуку райвідділу міліції до начальника відділу боротьби з кримінальним приховуванням доходів від оподаткування УМВС України в Полтавській області.
З 1996 року працював першим заступником голови – начальником управління податкової міліції ДПА Полтавської та Житомирської областей.
Має відзнаку Президента України "За бездоганну службу" ІІІ ступеня.

***

ВІдповІдно до наказу Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 14.04.2010 р. начальником управління у справах захисту прав споживачів у Полтавській області призначено Наталію Михайлівну Конотоп. Вона вже працювала на цій посаді протягом кількох попередніх років із невеликою перервою.
Наталія Конотоп народилася
1 серпня 1958 року в Полтаві. Закінчила Полтавський кооперативний інститут, за спеціальністю – інженер-технолог. Трудову діяльність розпочала у 1980 році в навчально-виробничому комбінаті Полтавської облспоживспілки на посаді завідуючої виробництвом. Працювала інспектором та головним інспектором управління держінспекції по якості товарів і торгівлі в Полтавській області, головним спеціалістом держ-інспекції України із захисту прав споживачів у Полтавській області, а також на різних посадах в очолюваному нині управлінні. Нагороджена орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.

Print Friendly, PDF & Email [1]