- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Естафета поколінь

Достойно продовжили Естафету Перемоги в педагогічному училищі імені А.С.Макаренка, яке очолює депутат обласної ради Іван Гальченко. Заступник голови обласної ради Іван Момот, який узяв участь у святкових заходах, відзначив творче й відповідальне ставлення студентів і викладачів до проведення урочистостей з нагоди річниці Перемоги.
Запам’яталися жителям Автозаводського району і свята вулиць, назви яких пов’язані з героїчними іменами та подіями війни. На вулицях Раскової, Щербакова, Ковальова, Карбишева, Ватутіна, Чайкіної, Жданова, Героїв Сталінграда, Московській, Гвардійській, у провулку Героїв Бреста відбулися урочисті зустрічі з учасниками бойових дій  та ветеранами трудового фронту, звучали пісні воєнних років, вручалися ювілейні відзнаки.
Зустрічі з ветеранами, екскурсії, спортивні змагання, святкові концерти, покладання квітів до могил полеглих героїв залишили в учасників Естафети яскраві спогади, дозволили відчути причетність до благородної справи вшанування подвигу народу у Великій Вітчизняній війні.
На символічній 12-метровій Георгіївській стрічці ветерани залишили свої автографи як заповіт нащадкам берегти на рідній землі мир і злагоду, пам’ятати про тих, хто зупинив фашистську навалу, виборював Перемогу в жорстоких боях та самовіддано трудився в тилу.

Прес-служба обласної ради
Print Friendly, PDF & Email [1]